Vyhledej
Metuje > Co se děje > přednášky a školení

Marian Jelínek - někdejší trenér Jaromíra Jágra - přijede do Dvora Králové a povede 2 semináře pro sportovce

Redakce / 1.12.2023, Dvůr Králové nad Labem, spolekprodvorek.kralovedvorsko.cz
V sobotu 9. prosince 2023 proběhne již druhý díl seriálu seminářů pro mladé sportovce, jejich trenéry, rodiče a učitele v celém regionu. Tentokrát naše pozvání do Dvora Králové přijal Marian Jelínek, osobní kouč mnoha olympioniků. Během dvou seminářů se pokusí zájemcům odpovědět na řadu otázek ohledně trénování, motivace a osobního nastavení mladých sportovců. Nebude chybět rada, jak se inspirovat od těch nejlepších.
Marian Jelínek je hokejový trenér, mentální kouč, manažer, pedagog, spisovatel. Proslavil se i dlouholetou spoluprací s Jaromírem Jágrem

Marian Jelínek bude mít v sobotu 9. prosince semináře hned dva:
- od 17:00 pro sportovce od cca 12 do 18 let - cena: 290Kč
- od 18:30 pro rodiče, trenéry a učitele - cena 350 Kč

Kongresové centrum Safari parku ve Dvoře Králové nad Labem, Štefánikova 1029.
Na akci je nutné se přihlásit, a to ZDE.

Partnery seminářů jsou velkoobchod a maloobchod se zdravou výživou Bio For You a firma Juta Dvůr Králové. Pořadatelem je Spolek pro Dvorek a OCR team Sokola Dvůr Králové.

Organizátorem je Spolek pro Dvorek, jehož činnost je podporována městem Dvůr Králové nad Labem. 
Mediálním partnera je regionální portál Kralovedvorsko.cz.



Pokud přijedou společně sportovci i trenéři a rodiče, lze pro čekání využít pro občerstvení přilehlou restauraci a k zábavě bowling, popřípadě se projít po Safari parku.

Marian Jelínek


Marian Jelínek se již více než 35 let se zabývá sportovní psychologií a mentálním koučinkem. 
Mezi jeho největší trenérské úspěchy patří zlato z MS 2005, 2× titul s HC Sparta Praha a Presidentův pohár s HC Plzeň. 
Individuálně spolupracuje s manažery a vrcholovými sportovci - s Karolínou Plíškovou, Petrem Mrázkem, Terezou Bledou a řadou olympioniků z nejrůznějších sportů. Je také bývalým dlouholetým osobním koučem Jaromíra Jágra. 


Další vzdělávací akce pro sportovce a jejich trenéry

První seminář proběhl v Hotelu za Vodou, kde v zaplněném sále Jakub Opočenský na konkrétních příkladech vysvětlil, co stojí za obrovskými úspěchy norské sportovní filozofie. Fyzioterapeutka Marcela Dvořáková se věnovala pojmům jako hluboký stabilizační systém a centrovaná pozice a také ukázala vhodné a nevhodné cviky pro děti. Video a foto z prvního semináře najdete dole pod článkem.

Plánujeme


Na leden je plánován seminář s Rudolfem Coganem, což je na jednu stranu vrcholový sportovec - plavec, cyklista, triatlonista, ale také politik, právník a ekonom, zastupitel Královéhradeckého kraje a náměstek hejtmana. V letech 2010 až 2014 byl starostou Nové Paky, ze které mu s kolegy sportovci podařilo vytvořit z Nové Paky sportovní město. 

Na únor je připraveno praktické pokračování semináře fyzioterapeutky Marcely Dvořákové. Celé 2 hodiny se budou účastníci věnovat konkrétním posilovacím a kompenzačním cvikům pro mladé sportovce. Budou podrobně rozebrány nejčastěji chyby, kterých se děti i cvičitelé dopouští a také budou představeny cviky alternativní a vhodnější. 

Místo a časy budou postupně upřesněny na www.Královédvorsko.cz. Semináře pořádá Spolek pro Dvorek ve spolupráci s OCR teamem Sokola Dvůr Králové nad Labem .

Na seminář s Marianem Jelínkem se registrujte zde ve formuláři



Podívejte se na krátké video z prvního semináře:




Partnery seminářů jsou velkoobchod a maloobchod se zdravou výživou Bio For You a firma Juta Dvůr Králové. Pořadatelem je Spolek pro Dvorek a OCR team Sokola Dvůr Králové.

Další články Spolek pro Dvorek

FOTOGALERIE - Marián Jelínek - osobní trenér Jaromíra Jágra se bude věnovat královédvorským sportovcům

FOTOGALERIE - Fotografie z prvního semináře

Související články
Seminář pro mladé sportovce, jejich trenéry, učitele a rodiče (15. února 2024)
Vaše komentáře

Přečteno 1827x